Banyeres de Mariola

Banyeres de Mariola

El passat mes de març ens deixa la situació de desocupació -en la què actualment es troben 359 veïns i veïnes de Banyeres de Mariola- amb una pujada de 6 persones en la situació de desocupació al poble, un 1'70 %.

Va realitzar l'Erasmus a Portugal, així com ha viscut per períodes curts en altres països, com ara a Malta i França, així mateix ha visitat nombrosos països europeus: Grècia, Eslovàquia, Alemanya, Hongria, Itàlia, Polònia, Holanda, Bèlgica, Aústria... actualment la veïna de Banyeres de Mariola, Iris Barceló Ferre, ens conta què la va portar a Praga, la capital del a República Txeca.

La Missa Major del dia de Sant Jordi serà presidida per l’Il·lustríssim Sr. Jesús Murgui Soriano, bisbe emèrit d’Oriola-Alacant. Entre els anys 1996 i 1999 va ser bisbe auxiliar de València des de l’últim any fins al 2001 va ser administrador apostòlic de la Diòcesi de Menorca, entre 2003 i 2012 va ser el bisbe de Mallorca i entre 2012 i 2021 va ser bisbe d’Oriola-Alacant.

Tot just una setmana després del Congrés Comarcal del PSPV-PSOE, la formació d'esquerres a nivell local ha celebrat el seu Congrés local, jornada en la què el Secretari General dels socialistes de Banyers de Mariola, Antonio Miguel Martínez, s'ha acomiadat després de huit anys exercint el càrrec orgànic.

 El passat 23 de març, l’alumnat de 4t d’ESO, de 1r de batxillerat i de 2n de batxillerat de l’assignatura d’economia i l’alumnat de 2n de cicles de l’assignatura de formació i orientació laboral de l'IES Professor Manuel Broseta de Banyeres de Mariola es va desplaçar fins a la ciutat d'Alcoi per tal de visitar la coneguda empresa CÁNDIDO MIRÓ, S.A, popular per un dels seus productes estrela: les Olives Serpis.

Un local d'assaig és un dels punts centrals de qualsevol grup de música, és precisament on ens reben Patri Montava i Aitor Estan, qui durant els més de deu anys de vida d'Inèrcia han estat als comandaments de la bateria i la veu, respectivament, cal dir que Estan també és l'autor de les cançons del grup. Compartim amb ella i amb ell quina ha sigut la seua experiència i què ha aportat el grup i la música a les seues vides, després que recenment hagen decidit, juntament amb la resta del grup, que Inèrcia arribava fins ací.

El passat mes de febrer ens deixa la situació de desocupació -en la què actualment es troben 353 veïns i veïnes de Banyeres de Mariola- amb una baixada de 7 persones en la situació de desocupació al poble, un 1'94 %.

El passat mes de gener ens deixa la situació de desocupació -en la què actualment es troben 360 veïns i veïnes de Banyeres de Mariola- amb una baixada d'11 persones en la situació de desocupació al poble.

En un comunicat fet públic per la Comissió de Festes de Sant Jordi de Banyeres de Mariola i una vegada totes les filaes han celebrat les seues juntes corresponents, la Comissió de Festes ha informat que el resultat del canvi de recorregut de les entreaetes, degut a la remodelació de la plaça Major, ha sigut per majoria el de Pirates a la plaça dels Plàtans.

A causa de les obres de la plaça Major, a partir del dilluns dia 7 de març a les 8:00 del matí, hi haurà modificacions en els accessos a la plaça i carrers dels voltants, ja que es tallarà l’únic tram que quedava obert (C/ LA CREU AL C/ ÀNGEL TORRÓ):

Pàgina 1 de 7

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtindre dades i estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtindre més informació ací.