Qui som?

| La Vall Digital | Website

La Vall Digital tracta de ser una plataforma de comunicació a tots els àmbits per als nostres pobles de La Vallon treballem un Equip de persones. El primer objectiu d’aquest projecte és fer arribar la informació local als ciutadans i ciutadanes que ens visiten, així com donar visibilitat informativa a totes aquelles associacions, col·lectius, grups de música, comparses, partits polítics, sindicats,logo LVD comerços, persones, clubs esportius… del nostre àmbit.

La Vall Digital, pretén enfocar l’actualitat des d’un punt de vista professional, reflectint a Internet tots els successos, informació i quefers dels nostres municipis des del punt de vista de la localitat, així com recollint notícies comarcals i generals amb cert interés per a la nostra ciutadania. Al mateix temps, també recollirem un arxiu multimèdia que reflecteix el pas del temps i les històries personals i socials dels municipis de Banyeres de Mariola, Beneixama, Biar, el Camp de Mirra i La Canyada.

Entenem Internet com un canal obert amb els ciutadans que permet portar la informació i interactuar a una enorme velocitat, creant espais de debat i discussió, és per això que demanem la col·laboració de qualsevol veí o veïna que vulga participar.

Així mateix, trobem que som un instrument important al servei dels nostres veïns i veïnes que es troben per circumstàncies laborals o de qualsevol altre tipus, lluny de La Vall, és també una finestra oberta per saber què passa a prop de la seues famílies, com també un espai de dinamització cultural i tecnològic apropant la societat de la informació al veïnat.

L'article té 212 lectures

Continguts relacionats

(Aquests continguts es publiquen gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè la Vall Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de la Vall Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).