Banyeres celebra el XXIV concert d’estiu de “La Nova” sota l’eslògan: 25 anys de somnis

| Pablo Alcaraz del Valle | Actualitat

Banyeres celebra el XXIV concert d’estiu de “La Nova” sota l’eslògan: 25 anys de somnis

El concert tindrà lloc el dissabte 9 de juliol a les 23:00 hores al parc municipal de Vil·la Rosario tot i que les portes al públic s’obriran a les 22:00. Les invitacions poden recollir-se a la Biblioteca Municipal (9:00-13:00), a la Llibreria-papereria Baldomero (d’11:00 a 12:00 i de 19:00 a 20:00) i a la seu social de La Nova, amb entrada pel carrer Àngel Torró (a partir de les 19:30).

El títol escollit per al concert de la banda és degut a l’aniversari i els sentiments de somnis complits pels integrants de la banda durant cinc lustres. Durant l’acte s’interpretaran moltes de les peces més conegudes que ja han sigut interpretades en edicions anteriors a més d’haver-hi anunciades nombroses sorpreses.

L'article té 118 lectures

(Aquests continguts es publiquen gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè la Vall Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de la Vall Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).