Continuen els actes de les festes de La Malena amb les danses i el Festival de Cors

| Eduard Garcia Molina | Actualitat

Continuen els actes de La Malena

Després de l'arranc de les festes de la Malena amb el concert a càrrec de la Societat Musical Banyeres de Mariola el passat 25 de juny, els actes festius continuen amb les danses esta vesprada a partir de les 22:30 h. i demà a partir de les 23:00 h. a la plaça Major.

164

Demà dissabte els actes per la festivitat de la patrona de Banyeres de Mariola continuaran amb el concurs de paelles organitzat per la Comissió de les Festes de la Malena al parc de Vil·la Rosario amenitzat per l'Agrupació Musical "La Nova" i una discomòbil. A més a més, a la vesprada, a partir de les 19:30 h. se celebrarà el Festival de Cors a càrrec de Coral Mariola, Agrupació Coral Bocairent i la Coral Ibense al Teatre Principal de Banyeres.

166

Diumenge, organitzat pel Club de Pilota de Banyeres de Mariola es jugarà al carrer la Creu la tradicional partida de Pilota Valenciana, en la seua modalitat de raspall, a partir de les 11 h.

167

Consulteu el programa complet

L'article té 102 lectures

(Aquests continguts es publiquen gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè la Vall Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de la Vall Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).