Continuen els actes de les festes de La Malena amb el mercat medieval, la fira i el Festival de bandes

| Eduard Garcia Molina | Actualitat

Continuen els actes de La Malena

Després de l'arranc de les festes de la Malena amb el concert a càrrec de la Societat Musical Banyeres de Mariola el passat 25 de juny, els actes festius continuen este cap de setmana amb la Fira d'artesans i mercat medieval, la fira de vehicles i fira d'associacions i comerç local, organitzat per part de la Comissió de Festes de la Malena i l'Ajuntament.

170

Així mateix, a partir de les 20 h. de hui en el parc de Vil·la Rosario i amb entrada lliure s'interpretarà a càrrec de la Unió Musical de Montesa i la Societat Unió Musical de Banyeres de Mariola el XXXVII Festival de Bandes de Santa Maria Magdalena, organitzat per la Societat Unió Musical, la Comissió de Festes i l'Ajuntament de la localitat.

171

Cal recordar que demà diumenge continua la música amb el concert de música tradicional a càrrec de la Colla de Dolçaines i Tabals "El Braçal" a la plaça de la Malva, tot just després de la missa i la novena que se celebrarà a les 19 h. a l'ermita de la Malena.

Consulteu el programa complet

L'article té 207 lectures

(Aquests continguts es publiquen gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè la Vall Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de la Vall Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).