El banyerut Óscar Sempere Francés guardonat en el IV Certamen de Composició Musical de Sant Joan d'Alacant

| Pablo Alcaraz del Valle | Actualitat

Óscar Sempere Francés rebent el premi a Sant Joan d'Alacant. Font: Societat Musical Banyeres de Mariola

Óscar Sempere obté el primer premi en la modalitat pasdoble-himne del IV Certamen de Composició Musical de Sant Joan d'Alacant per la seua composició "Sant Joan en Festes". La Societat Musical "La Paz" de Sant Joan, dirigida per Joan Espinosa, va interpretar la peça durant el pregó de les Festes del Crist de la Pau el passat divendres 2 de setembre.

Si més no, quan se li incorpore la lletra a la mateixa partitura, la composició passarà a ser l'himne en honor al Santíssim Crist de la Pau cortesia de l'entitat musical. A més a més, l'obra serà editada i enregistrada en CD dins de la col·lecció "Música per al Poble de Sant Joan" amb segell editorial i discogràfic de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV).

L'article té 49 lectures

(Aquests continguts es publiquen gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè la Vall Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de la Vall Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).