Entra en funcionament la zona blava al centre de Banyeres

| Eduard Garcia Molina | Actualitat

Amb l'objectiu de "donar mobilitat als vehicles i facilitar l’accés a la zona per fer compres i gestions, així com la càrrega i descàrrega de materials" ha entrat en funcionament a partir del dia 5 d'este mes les zones blaves d'aparcament a Banyeres de Mariola al centre del municipi. Concretament a la plaça de l'Ajuntament, el pàrquing del Clot i el carrer la Malena.

Aquestes zones estaran regulades pel següent horari, amb una durada màxima de 30 minuts: de dilluns a divendres de 9 a 13:30 i de 17 a 20 hores, i els dissabtes de 9 a 13:30, la resta d’horari serà aparcament lliure. Són zones blaves gratuïtes, però tindrà efecte d’infracció el sobrepassar el temps permés. La Policia Local vigilarà pel seu compliment.

Des de l'Ajuntament s'ha recordat que és obligatori col·locar l’hora d’arribada a la part de la guantera, de forma visible. Per això, l'administració local està facilitant rellotges per al veïnat que ho necessite. Es poden aconseguir rellotges als comerços dels voltants de la plaça i del carrer la Creu, així com a l’Ajuntament, Casal de la Joventut, Oficina de Turisme i Biblioteca.

L'article té 27 lectures

(Aquests continguts es publiquen gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè la Vall Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de la Vall Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).