Este dissabte Banyeres acull la V Trobada de Pobles per la Diversitat

| Eduard Garcia Molina | Actualitat

Detall del cartell de la V Trobada de Pobles per la Diversitat

Com s'ha vingut anunciant des de primers d'any, Banyeres de Mariola acull este mes la V TROBADA DE POBLES PER LA DIVERSITAT organitzada pel Col·lectiu LGTBI MARIola amb la col·laboració de l’equip del Casal de la Joventut.

Les activitats en favor de la visibilització i respecte pels drets de les persones LGTBIQ+ començaren el passat dissabte 17 de setembre i s'estenen fins al dia 24 d'este mes, amb l'arribada de la V TROBADA DELS POBLES PER LA DIVERSITAT, amb una jornada on es vol "abraçar totes les formes de ser i estimar, apostant per la creació d’espais d'encontre on totes les persones dels nostres pobles es puguen conéixer, celebrar la bellesa de la diversitat", convertint així Banyeres de Mariola en un ORGULL DE POBLE.

Les activitats començaran amb la ruta "Banyeres en femení, descobrint els secrets de la seua història". Al migdia es projectarà el documental "Els treballs i les dones", on a més a més es realitzarà un col·loqui, al Museu Valencià del Paper, a les 12:30 h. tallers infantils i Tapa-canya. A les 14 h. hi haurà un dinar de germanor, per al què caldrà apuntar-se abans (es pot reservar la plaça).

Les activitats de la vesprada començaran a les 16 h. amb un bingo musical, a les 18 h. desfilada amb la batukada Trencatoms, la colla de dolçaina i tabal el Braçal de Banyeres de Mariola i la Muixeranga d'Alacant. Seguidament es realitzarà el taller de muixeranga a càrrec de la Muixeranga d'Alacant, per donar pas al contacontes amb Sílvia Colomer. Finalment, a la nit, a partir de les 22:30 h. espectacle "Riures fora de l'armari" i discomòbil. Així mateix, des de l'organització s'ha convidat a consumir als bars i restaurants de la localitat per a sopar.

206

 

L'article té 30 lectures

(Aquests continguts es publiquen gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè la Vall Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de la Vall Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).