El Col·lectiu Serrella celebra la XVI edició dels Premis 9 d'Octubre

| Col·lectiu Serrella | Actualitat

El Col·lectiu Serrella celebra la XVI edició dels Premis 9 d'Octubre

El Col·lectiu Serrella de Banyeres de Mariola celebra en la vesprada nit del dissabte 29 d’octubre el lliurament dels Premis 9 d’Octubre, esdeveniment sociocultural que enguany aplega a la seua XVI edició.

L’acte s’iniciarà a les 19.30 hores a la Casa de Cultura de la localitat on es pronunciarà la conferència titulada “Els grans incendis forestals en la nova realitat territorial. Oportunitats i conflictes per afrontar un repte del Segle XXI”, a cura de Rafael Delgado Artés, Doctor Enginyer Forestal i professor de la Universitat Politècnica de València (UPV). A continuació es lliuraran els Premis 9 d’Octubre que en l’edició de 2022 corresponen a les següents persones i institucions:

Premi Col·lectiu Serrella, a ACIF Mariola Verda de Bocairent, per la seua contribució, des de la seua fundació en els anys 90, a la vigilància i cura de la serra Mariola, a més de la seua contribució en l’extinció d’incendis que han afectat les nostres comarques.

Premi Àngela Sempere, al Casal Ovidi Montllor per ser un dels motors culturals més importants de la ciutat d’Alcoi i de la nostra comarca. També pel seu vincle amb Acció Cultural del País Valencià, que acaba de complir 50 anys com a entitat.

Premi Barcella, per a Vicent Berenguer Micó, el nostre poeta banyerí, amic, traductor i editor, pels tants anys de vinculació al Col·lectiu Serrella i per la seua callada tasca, però constant, com a redactor i corrector de la revista Barcella, que enguany compleix els 25 anys.

La vetlada conclourà amb un sopar de germanor

Amb aquesta nova edició dels Premis 9 d’Octubre, el Col·lectiu Serrella continua el lliurament dels guardons en la seua segona etapa, constituint una de les seues principals activitats, junt a l’edició de la revista Barcella de caràcter quadrimestral.

L'article té 49 lectures

(Aquests continguts es publiquen gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè la Vall Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de la Vall Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).