Oct 27, 2022

Nuria Navalón: "Enguany he tingut moltes ganes de tornar a casa però vull seguir lluitant per tenir la vida que realment vull"

En esta nova entrega de Banyeruts i banyerudes pel món no eixim d'Europa per interessar-nos pel dia a dia de la nostra jove veïna Nuria Navalón Beneyto, acualment resident a Anglaterra, i més concretament Bristol, una ciutat del sud-est del país que s'acosta al mig milió d'habitants.

Abr 28, 2022

Iris Barceló: "Viure a l'estranger no és una qüestió de ser valents sinó de perseguir allò que vols com a estil de vida"

Va realitzar l'Erasmus a Portugal, així com ha viscut per períodes curts en altres països, com ara a Malta i França, així mateix ha visitat nombrosos països europeus: Grècia, Eslovàquia, Alemanya, Hongria, Itàlia, Polònia, Holanda, Bèlgica, Aústria... actualment la veïna de Banyeres de Mariola, Iris Barceló Ferre, ens conta què la va portar a Praga, la capital del a República Txeca.

Oct 14, 2021

Luís Navarro García: "Sempre dic als visitants que arriben al Japó que es preparen, perquè no venen a un altre país; venen a un altre món!"

El titular desvetlla el contingut de l'entrevista i de l'experiència d'una nova entrega de "Banyeruts pel món" amb el veí Luís Navarro García, qui en el seu dia va triar el continent asiàtic i concretament Japó per establir-se allà i seguir amb el seu projecte de vida. Des de curiositats com ara les diferències gastronòmiques o socials, així com la visió que tenim ací del món Oriental o la facilitat que tindríem les persones que han utilitzat la pesseta per utilitzar ara el ien -la moneda japonesa té un valor molt semblant al de les pessetes- són algunes de les coses que ens pot descobrir N...

Jun 3, 2021

Jordi Martínez Miralles: "El que sobreviu no és el més fort, sinó el que s’adapta a la situació i això és el que hem de fer, adaptar-nos allí on es troben les oportunitats"

El fenomen migratori ha format part inherent de l’ésser humà. Els nostres municipis no són l’excepció, tot i que les nostres comoditats i nivell de vida ha canviat radicalment hi ha persones que continuen deixant el seu poble per buscar noves experiències i oportunitats laborals fora. Ens acostem en esta primera entrevista de “Banyeruts i banyerudes pel món” amb Jordi Martínez Miralles, resident des de 2018 a Suïssa per acostar-nos al seu dia a dia al país helvètic.