Set 29, 2022

Ángel Albero: "Abans de vindre ací ja havia cursat dos anys de Batxillerat als Estats Units, on la vida és bastant semblant"

Creuem a l'altra banda de l'Atlàntic fins a Canadà, de la mà d'Ángel Albero Forte, estudiant banyerut a Toronto, ciutat que superant els sis milions d'habitants és la més gran i poblada del país nord-americà. Des d'allà ens porta les seues inquietuds de cara al futur i ens relata com està vivint esta experiència, tot i que el fet d'haver estudiat ja als Estats Units pels seus estudis de batxillerat li ha falicitat molt les coses en la seua experiència canadenca.

Jul 7, 2022

Daniela Albero: "Crees una família entre la gent de l'Erasmus que et fa sentir com a casa"

En esta tercera entrevista per a "Estudiant fora" des de Banyeres de Mariola viatgem fins a Dubrovnik, ciutat que supera els 40.000 habitants situada en una península que ix de Croàcia i banyada pel Mar Adriàtic, en l'extrem sud del país. Viatgem de la mà de la jove banyeruda Daniela Albero Belda, estudiant d'Economia en la UV.

Gen 20, 2022

Lidia Bodí: "Fins que no vius l’experiència és impossible comparar-la amb res"

Ens acostem a l'Est d'Europa en una nova entrevista d'Estudiant fora, concretament a Varsòvia, de la mà de la jove banyeruda Lidia Bodí Berenguer, estudiant del Grau de Relacions Internacionals. Bodí ens parla de com és el seu dia a dia en la freda Polònia, de quins inconvenients li està portant estudiar lluny de casa en mig de l'actual pandèmia que continuem vivint, o altres com ara l'idioma o el canvi de moneda. També sobre què és allò que més troba a faltar del seu poble o com està vivint aquesta gran experiència per a ella.

Jul 18, 2021

Raquel Albero: "Fins que no passes una temporada fora de casa no t’adones de la sort que tenim de viure on vivim"

Europa de l'Est i més concretament Polònia, és un país més habitual del que pensem triat pels estudiants per cursar l'Erasmus, el conegut programa d'intercanvi europeu, on els i les estudiants tenen l'experiència d'estudiar un curs universitari en un altre país del continent. Ens acostem en esta primera entrevista d'Estudiant fora des de Banyeres de Mariola al dia a dia de la jove Raquel Albero, qui resideix a Cracòvia. Albero ens parla de la ciutat on viu a 2.700 Km per carretera del seu poble, de què la va portar allà i quines ensenyances li està deixant esta experiència inoblidable.