"Tornarem", el missatge positiu per la cancel·lació de les Festes de Beneixama

| Eduard Garcia Molina | Actualitat

Com altres municipis del nostre entorn, recentment la localitat de Beneixama ha comunicat la cancel·lació de les seues festes. Este acord ha sigut pres per la Junta Directiva de la Comissió de Festes, de comú acord amb l'Ajuntament de Beneixama i la Parròquia Sant Joan Baptista.

En el comunicat s'indica que tot i que al nostre territori es van donant les fases de la desescalada per la siutació viscuda a causa de la pandèmia de la malaltia del coronavirus, cal continuar conservant la cautela i les precaucions marcades per les Autoritats Sanitàries. Val a dir que l'acord es va prendre per unanimitat al no poder assegurar que les mesures de seguretat es complisquen durant les festes, així com no tindre referències de com evolucionarà la pandèmia en els pròxims mesos.

En el comunicat també s'indica que tot i la dificultat de prendre esta decisió, esperen que de cara a la celebració de les festes patronals en setembre de 2021, els veïns i veïnes estiguen més units i siguen més forts.

L'article té 712 lectures

(Aquests continguts es publiquen gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè la Vall Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de la Vall Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).