Beneixama acollirà el II Congrés ADeNfermer@

| Eduard Garcia Molina | Actualitat

Detall del tríptic de les jornades

Amb el títol "ENFERMERAS: LÍDERES EN CUIDADOS AVANZADOS Y VACUNACIÓN" el pròxim dijous 30 de juny, el restaurant Mariola de Beneixama acollirà el II Congrés ADeNfermer@, jornada que compta amb el suport dels ajuntaments de Beneixama, Biar, el Camp de Mirra i la Canyada, entre altres.

Després de la seua inauguració per part de les organitzadores i organitzadores, l'entitat ADenfermer@, la jornada tractarà d'una sèrie de conferències sobre la importància de la vacuncació, així com els temes actuals que puguen afectar a la professió dels infermers i infermeres. Tot seguit es pot descarregar en pdf el tríptic informatiu.

Descarregueu el pdf

L'article té 50 lectures

(Aquests continguts es publiquen gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè la Vall Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de la Vall Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).