El popular grup de rock Reincidentes principal reclam del Beneixama Rock

| Eduard Garcia Molina | Actualitat

Actuació recent del grup Reincidentes | Font: Xarxes socials del grup

Un any més i després de la seua suspensió durant el 2020 i el 2021 torna el Beneixama Rock, l'edició d'enguany se celebrarà el pròxim 23 de juliol, dissabte, a partir de les 21 h., i com sempre és gratuït i l'escenari serà la piscina municipal.

El principal reclam de la tornada del Beneixama Rock serà el grup de rock i punck procedent de Sevilla Reincidentes, el veterà grup va nàixer allà per l'any 1987 i compta amb un gran recorregut pels escenaris, sempre amb la reivindicació present en les seues lletres, denunciant des de la violència masclista sobre la dona, fins a les agressions al territori o el medi ambient, les polítiques contra la lliure circulació de persones o les guerres.

D'altra banda al grup sevillà l'acompanyaran Libertad Kondizional, Fuckop Family i Sociologia Animal. Cal recordar que amb esta ja serà la XIII edició del Beneixama Rock, un espectacle que s'hauria d'haver celebrat el passat 25 de juliol de 2020, però que la irrupció de la pandèmia no ho va fer possible i que ara torna després de dos anys.

155

L'article té 113 lectures

(Aquests continguts es publiquen gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè la Vall Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de la Vall Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).