Beneixama recupera la seua Solana Trail

| Eduard Garcia Molina | Actualitat

Beneixama recupera la seua Solana Trail

Enguany i després dels anys sense Sola Trail, un dels esdeveniments esportius més importants de la localitat torna al mes d'octubre, concretament el dia 2 amb eixida i arribada des de la plaça de l'Ajuntament de Beneixama.

La trail, per a la què les inscripcions ja estan obertes, tindrà tres modalitats: 16K (de 15'55 Km) no competitiva per a caminar, una altra de 16 K també (de la mateixa distància) de corredors i per tant competitiva i finalment una 25K (de 25'5 Km) també competitiva.

Val a dir que precisament ja és la desena edició de la Solana Trail, un esdeveniment organitzat pel Grup de Muntanya de Beneixama i que té la col·laboració de l'Ajuntament de la localitat. A través de la web Sportmaníacs es pot tindre accés al reglament, les inscripcions i ampliar la informació.

L'article té 106 lectures

(Aquests continguts es publiquen gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè la Vall Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de la Vall Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).