Beneixama comptarà amb un despatx professional d'arquitectura

| Eduard Garcia Molina | Actualitat

Miguel Ángel Ortín Molina (esquerra) i el seu germà Sergi

Recentment i a través de les xarxes socials s'ha difundit la notícia que els germans Miguel Ángel i Sergi Ortín Molina han fundat oficialment el despatx professional d'Arquitectura, Disseny, Urbanística, Patrimoni i Paisatge OMa | ORTÍN + MOLINA arquitectura, amb seu a Beneixama.

Segons s'ha informat per part de Sergi, entenen que "cal un canvi de paradigma en el món de l'arquitectura que mire més cap als orígens en tots els seus vessants", així mateix, el nou despatx d'arquitectes tindrà en la innovació, la creativitat i la transformació contemporània la seua aposta, creant un conjunt amb la "tradició constructiva i la saviesa d'allò rural i comú".

168

Per part dels arquitectes beneixamuts, amb la fundació d'este nou despatx que oferirà els seus servicis des de Beneixama, volen aprofitar els anys de formació a la Unversitat Politècnica de València, i com no, l'experiència laboral tant a Madrid, com a la prestigiosa Fundació Metrópoli, o també a Olot, a l'estudi PCR arquitectures, premiat amb el premi Pritzer, així mateix, els germans Ortín Molina valoren la creació de l'estudi com una "tornada a casa".

169

Finalment, Miguel Ángel i Sergi valoren la il·lusió en el projecte empresarial el seu poble, un projecte personal i professional amb el que volen, des de les seues possibilitats, millorar el cotext urbà, patrimonial i natural "de l'entorn que tots i totes volem". A més a més, i segons s'ha publicat, pròximament s'oferirà nova informació d'este projecte.

Consulteu l'entrevista realitzada a Sergi Ortín Molina per a 'Fent poble'

L'article té 93 lectures

(Aquests continguts es publiquen gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè la Vall Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de la Vall Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).