L’atleta beneixamut Andrés García 6é d’Espanya en salt de longitud sub-20

| Pablo Alcaraz del Valle | Actualitat

García celebra la seua marca instants després de realitzar el salt

Andrés García Pérez, l’atleta originari de Beneixama i que actualment resideix a Nerja (Màlaga), va aconseguir el sisé lloc en la modalitat de salt de longitud del campionat d’Espanya celebrat a Torrent amb una marca de 7,04 metres.

L’atleta pertanyent al club Trops-Cueva de Nerja va obtenir la seua millor marca al tercer intent sobre sis i es va quedar a 0,01 metres d’acabar el campionat com a quint classificat. Durant aquest any, Andrés García també ha participat en la Lliga de Club de Divisió d’Honor a Madrid i en el Campionat d’Espanya de pista coberta a Antequera.

L'article té 126 lectures

(Aquests continguts es publiquen gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè la Vall Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de la Vall Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).