Beneixama celebra la XVII edició del seu triatló local

| Pablo Alcaraz del Valle | Actualitat

Beneixama celebra la XVII edició del seu triatló local

Beneixema tornarà a gaudir d'una nova edició del triatló local amb les seues respectives modalitats individual i per relleus mixtos el proper dissabte 27 d'agost. Tot i això, els participants hauran de sol·licitar la seua inscripció en l'ajuntament amb data límit el dimecres 24 d'agost. L'eslògan elegit per a la cursa és "la meta no és guanyar, sinó superar-se".

Els horaris seran a les 10:30 del matí per a les categories infantils mentre que els adults començaran a partir de les 18:00 de la vesprada. Els preus seran gratuïts per als xiquets, 5 euros per a la modalitat individual d'adults i 15 euros per a la modalitat per equips dins dels quals pot haver-hi un participant forani de la localitat.

185

Distàncies segons les diferents categories i/o modalitats

L'article té 53 lectures

(Aquests continguts es publiquen gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè la Vall Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de la Vall Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).