Torna a Beneixama la seua Fireta al Carrer i la Figatellà i Coca de creïlla

| Eduard Garcia Molina | Actualitat

Cartell de la jornada | Font: Ajuntament de Beneixama

Beneixama recupera un any més i durant el pròxim mes d'octubre la IX Fireta Beneixama al Carrer i la IV Figatellà i Coca de creïlla.

Per una banda, i després de dos anys de paró a causa de la crisi sanitària generada per la pandèmia, la IX Fireta al Carrer tindrà lloc a la localitat els pròxims 1 i 2 d'octubre, en els què Beneixama ens convida "a passar un cap de setmana diferent amb la família i amistats". Un cap de setmana de gastronomia, comerç local, activitats infantils, actuacions, música en directe, costums, tradicions molt a prop de casa.

D'altra banda, la Figatellà i Coca de creïlla arriba el 9 d'Octubre, festa per als valencians i valencianes, a la plaça de l'Ajuntament de 11 a 14:30 h. amb música en directe i preus populars. Val a dir que ja va per la seua quarta edició. Activitats impulsades per l'Ajuntament de Beneixama i amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana i la Diputació d'Alacant.

202

L'article té 88 lectures

(Aquests continguts es publiquen gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè la Vall Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de la Vall Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).