• Inici
  • Beneixama
  • Actualitat
  • El beneixamut Juan Bautista Payá Sanchís lidera la votació popular del V concurs de microrelats d'Agullent

El beneixamut Juan Bautista Payá Sanchís lidera la votació popular del V concurs de microrelats d'Agullent

| Eduard Garcia Molina | Actualitat

El beneixamut Juan Bautista Payá Sanchís lidera la votació popular del V concurs de microrelats d'Agullent | Font: Xarxes socials

S'estan celebrant les votacions populars del V Concurs de Microrelats "Molí fariner d'Agullent" en el què el beneixamut Juan Bautista Payá Sanchís amb el seu treball titulat "La mola no deixarà de rodar", lidera la classificació en la votació popular amb vora 230 vots i amb una diferència de setanta vots sobre el seu immediat perseguidor.

Per poder votar al veí de Beneixama és molt senzill:

Simplement cal visitar la web: https://pr.easypromosapp.com/entries/944026

Hem de ser majors d'edat, això sí, posant la nostra data de naixement, en primer lloc el dia, el mes i l'any. Seguidament punxem en "Votar" fixant-nos que el nom que apareix dalt del botó és el nom de Juan Bautista. Una vegada punxem cal que omplim les caselles amb el nostre nom, cognom i correu electrònic.

A continuació hem de marcar la casella "No sóc un robot", per tal que la web verifique que no som un ordinador programat per emetre vots falsos. Així mateix caldrà marcar la casella de baix per acceptar les condicions del concurs.

Finalment, el sistema ens enviarà un correu electrònic al mail indicat, cal entrar i obrir eixe correu que ens han enviat (el retiment és Easypromos, un dels servicis que es pot contractar per a este tipus de votació telemàtica). Una vegada obrim el correu punxem sobre l'enllaç que se'ns indica i acceptem el vot a Juan Bautista. També podem compartir en xarxes, en tot cas, fins que no ens avise que el vot s'ha comptabilitzat no se sumarà.

L'article té 65 lectures

(Aquests continguts es publiquen gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè la Vall Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de la Vall Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).