Dimecres, 05 Maig 2021 10:29

S'obri el termini de sol·licitud per a inscriure's i poder accedir a la borsa de vivendes de l'Ajuntament

Escrit per
Valorar aquest article
(0 Vots)

Segons s'ha informat des de la web de l'Ajuntament de Beneixama ja s'ha obert el termini per tal que les persones interessades puguen inscriure's en la borsa de vivendes de l'Ajuntament.

No és novetat que per a moltes persones la vivenda continua sent un greu problema, especialment per a la gent jove, és per això que des de l'Ajuntament beneixamut han mostrat la seua preocupació posant a disposició la possibilitat de llogar dues vivendres al municipi.

Aquelles persones que puguen estar interessades han de formalitzar la seua sol·licitud en el Registre de l'Ajuntament. Per protegir la integritat del procés, les propostes per a prendre part en la licitació es presentaran en un sobre tancat firmat, en els que es farà constar la denominació del sobre i la llegenda "Proposició per a licitar a la contractació de l'arrendament de l'immoble Antigues cases dels mestres".

La denominació del sobre és la següent:

Documentació Administrativa i proposició econòmica

Els documents a incloure en el sobre hauran de ser originals o còpies autentificades, conforme a la Legislació vigent. Així mateix dins del sobre s'inclouran els materixos document, així com una relació numerada dels documents. Els documents en pdf i Word es poden trobar al següent enllaç.

Vist 72 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtindre dades i estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtindre més informació ací.