Oct 2, 2022

La Diputació d'Alacant subvenciona l'enllumenat en el camí de Camp de Mirra a Beneixama

La Diputació d'Alacant ha concedit una subvenció de 12.500 euros a l'Ajuntament del Camp de Mirra amb l'objectiu de "millorar la seguretat vial" entre els municipis de Camp de Mirra i Beneixama. Aquesta mesura implica la compra de llumenàries solars que milloraran la visiilitat nocturna en l'antic camí entre les dues localitats de La Vall.

Set 29, 2022

La representació del Tractat d'Almisrà s'interpretarà a Xàtiva

Tot i que encara no té data -possiblement a primers d'anys, al mes de febrer- la representació de teatre històric que té lloc al Camp de Mirra cada 25 d'agost, el Tractat d'Almisrà, es representarà a la ciutat de Xàtiva.

Set 26, 2022

El Mirrense goleja al Castell de Biar en el seu inici de temporada

El passat dissabte a la vesprada, el pavelló municipal de Biar va acollir l'arranc de la temproada per al Mirrense Futbol Sala, que després d'haver descansat la primera jornada va començar la seua temporada un any més en Primera Regional precisament en el primer dervi per als del Camp de Mirra contra el Castell de Biar FS.

Ago 30, 2022

El Tractat d'Almisrà celebra els quaranta anys de l'estrena del llibret de Salvador Doménech

"Hui és una nit molt especial", amb estes paraules del presentador del Tractat, José Ferrándiz Lozano arrancava la representació que cada 25 d'agost té lloc a la localitat del Camp de Mirra, després de la suspensió de l'any 2020 a causa de la situació sanitària.

Ago 19, 2022

El Camp de Mirra recupera un any més la representació del Tractat d'Almisrà

Com cada dia 25 d’agost la localitat del Camp de Mirra recuperarà el proper dijous 25 d’agost la representació de l’històric tractat entre el rei Jaume I i l’infant Alfons de Castella. Serà a partir de les 21:30 h. a la plaça de l’Església. Cal recordar que a partir de les 20h. els carrers de la localitat acolliran el pregó anunciador. I si parlem d’anunciar la representació no podem deixar de banda el seu cartell, obra enguany de José Miguel Francés Martínez.

Ago 17, 2022

La Societat Musical Santa Cecília del Camp de Mirra celebra la XXXIV edicó del concert de música festera

La Societat Musical Santa Cecília del Camp de Mirra organitza per 34é any consecutiu el seu concert de música festera a les portes de les festes patronals del municipi. El concert tindrà lloc el proper 19 d'agost a les 23:00 hores a la Plaça d'Espanya. La pròpia banda de música ha manifestat que aquesta edició del festival serà especial per l'estrena d'una marxa dedicada a la Comparsa de Moros Tuareg a banda de "moltes sorpreses".

Ago 5, 2022

La reforma dels vestuaris del poliesportiu del Camp de Mirra deixa un cost de 97.000 euros

La XXVIII edició de les 24 hores de futbol sala del Camp de Mirra disputada els dies 29 i 30 de juliol serveix com a acte inaugural de la reforma dels vestuaris del poliesportiu municipal. La reconstrucció té un cost total que frega el centenar de mil·lers d'euros dividits entre els 60.000 euros aportats pels fons propis de l'ajuntament, així com dels 37.000 euros provinents de la partida Pla + Esport 2021 de la Diputació d'Alacant.

Jul 26, 2022

Comencen les obres per a la construcció d’un pou al Camp de Mirra

La Diputació d’Alacant ha invertit 255.000 euros per a la construcció d’un pou que abastirà d’aigua al municipi del Camp de Mirra durant els pròxims anys. La perforació va començar el passat dimecres 20 de juliol en una parcel·la adquirida prèviament per l’ajuntament. L’empresa encarregada de la infraestructura és Sondeos Martínez S.L. de la veïna localitat de Villena.

Jun 28, 2022

Inés Ferrero: "L'organització de la Trail va ser molt satisfactòria i hem aprés de cara a l'any que ve"

 El passat 15 de maig, la localitat del Camp de Mirra va acollir la seua I Trail Els Calderons organitzada pel Grup de Muntanya que porta el mateix nom en col·laboració amb l'Ajuntament de la localitat. La prova es va dividir en tres modalitats: una trail de 26 Km, que va tindre la seua eixida a les 9 h., una sprintrail de 14 Km que va tindre la seua eixida mitja hora més tard, a les 9:30 h., i finalment, una caminata de 14 Km, que va començar a la mateixa hora.

Jun 7, 2022

El Camp de Mirra recupera les 24 hores de futbol sala

Els pròxims 29 i 30 de juliol el Camp de Mirra recuperarà les seues 24 Hores de Futbol Sala, un dels principals esdeveniments esportius del municipi que ja van per la seua XXVIII edició.