El Camp de Mirra recupera les 24 hores de futbol sala

| Eduard Garcia Molina | Actualitat

El Camp de Mirra recupera les 24 hores de futbol sala

Els pròxims 29 i 30 de juliol el Camp de Mirra recuperarà les seues 24 Hores de Futbol Sala, un dels principals esdeveniments esportius del municipi que ja van per la seua XXVIII edició.

El torneig, que té un màxim de 16 equips amb possibilitat d'inscriure's, està dotat amb diferentes premis, que van des dels 1.000 € per al primer classificat fins als 150 € per al tercer, així mateix el quart classificat tindrà la compensació d'un trofeu, a l'igual que els tres primers, que a banda del premi econòmic també tindran un trofeu.

Les 24 Hores estan organitzades pel Mirrense CF, mentre que l'Ajuntament del Camp de Mirra i la Diputació d'Alacant col·laboren en este esdeveniment esportiu.

Consulteu l'entrevista realitzada al Mirrense FS

L'article té 51 lectures

Continguts relacionats

(Aquests continguts es publiquen gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè la Vall Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de la Vall Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).