La reforma dels vestuaris del poliesportiu del Camp de Mirra deixa un cost de 97.000 euros

| Pablo Alcaraz del Valle | Actualitat

Vestuaris reformats del poliesportiu del Camp de Mirra. Font: Ajuntament de Camp de Mirra

La XXVIII edició de les 24 hores de futbol sala del Camp de Mirra disputada els dies 29 i 30 de juliol serveix com a acte inaugural de la reforma dels vestuaris del poliesportiu municipal. La reconstrucció té un cost total que frega el centenar de mil·lers d'euros dividits entre els 60.000 euros aportats pels fons propis de l'ajuntament, així com dels 37.000 euros provinents de la partida Pla + Esport 2021 de la Diputació d'Alacant.

La instal·lació compta ara amb 14 dutxes, aigua calenta mitjançant 700 litres de capacitat, accès especialitzat per a minusvàlids, vestuari per als àrbitres i un magatzem. A banda, es millora la il·luminació exterior i la font.

184

Vista interior dels vestuaris amb el calefactor d'aigua. Font: Ajuntament de Camp de Mirra

L'article té 17 lectures

(Aquests continguts es publiquen gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè la Vall Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de la Vall Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).