Diumenge, 21 Febrer 2021 13:27

La desocupació baixa un vint per cent a El Camp de Mirra durant el mes de gener

Escrit per
Valorar aquest article
(0 Vots)

El passat mes de gener ens deixa la situació de desocupació -en la què actualment es troben 20 veïns i veïnes d'El Camp de Mirra- amb una forta baixada de 20 punts, un total de cinc persones -descendit en 3 homes i dues dones- han deixat les llistes de l'atur a la localitat.

Pel que fa a sexes, la desocupació a la localitat campuda es reparteix per igual entre homes i dones, amb 10 treballadores i 10 treballadors en les llistes dels serveis de búsqueda d'ocupació. Pel que fa a rang d'edat els majors de 45 anys són el grup que més acusa la desocupació amb 14 persones, pel que fa a 25 i 44 anys hi ha 6 persones registrades, i menors de 25 anys no té cap persona registrada en l'atur.

Per sectors, el terciari -els serveis- amb 6 persones i l'agricultura amb 7 són els més castigats, mentre que la construcció, les persones sense ocupació anterior o la indústria tenen nivells més moderats a El Camp de Mirra.

A continuació es poden consultar les dades desglossades i ampliades:

013 

Pel que fa a l'afiliació a la Seguretat Social va pujar en un 6'17 %, un total de 5 persones del municipi van causar alta en el règim de la Seguretat Social durant el mes passat, ja siga en el règim general o per compte propi, que són els més habituals.

014 

Font: SEPE

Diferència entre dades d'atur i afiliació a la Seguretat Social

L'atur únicament mesura si les persones en situació de desocupació segueixen o no apuntats a les llistes del Servei Públic d'Ocupació Estatal; sí una persona deixa de comptabilitzat en esta llista, les raons de l'eixida poden ser pel fet que ha trobat treball però també, perquè s'han desapuntat de la llista oficial (una cosa freqüent entre els aturats que no tenen dret a prestació o ja l'hagen esgotada), perquè s'han anat del país, etc…

D'altra banda, les dades sobre afiliació es refereixen a totes aquelles persones la relació de les quals amb la Seguretat Social és d'alta per raó del seu treball (població ocupada). No inclouen els que cotitzen per altres motius (perceptors de prestacions de desocupació, convenis especials obtenció de convenis especials, prestació sanitària.

Vist 33 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtindre dades i estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtindre més informació ací.