La Selectivitat es realitzarà per primera volta a l'IES Biar

Fotografia aèria de l'IES Biar amb una panoràmica de Biar i la seua vall Fotografia aèria de l'IES Biar amb una panoràmica de Biar i la seua vall IES Biar

Com sabem la pandèmia del COVID-19 ens està portant tota una sèrie de nous hàbits i canvis en les nostres vides per tal que la malaltia no es contagie fins que s'hi trobe una vacuna.

Un d'estos importants canvis és la realització de les proves de l'Avaluació de Batxillerat per a l'Accés a la Universitat, ABAU, coneguda popularment com la selectivitat, o fa uns anys coneguda com la PAU -Prova d'Accés a la Universitat-. El fet és que estes proves per a l'alumnat de l'IES Biar que comprén quatre pobles de la Vall de Biar -el nostre municipi juntament amb Beneixama, la Canyada i el Camp de Mirra- realitzarà les proves en l'IES Biar, on s'ha hagut d'adaptar tot per a rebre l'alumnat els pròxims dimarts 7, dimecres 8 i dijous 9, on els i les joves s'hi juguen el seu futur per poder accedir amb la millor nota a la carrera desitjada i en la Universitat que més els conviga d'acord a les preferències de proximitat, prestigi, etc... no només això, sinó que ho haurà de fer de forma segura, amb la separació entre taules necessària, senyalitzant els accesos i eixides per a que l'alumnat sols es dirigisca a través d'una direcció, etc...

Es tracta d'un fet històric, ja que l'alumnat de Biar i els municipis de la Vall sempre han realitzat estes decisives proves en la Universitat d'Alacant, tot i que enguany per evitar grans aglomeracions de persones en els espais universitaris s'ha hagut de decidir realitzar les diferents proves en els instituts de secundària.

Història d'Espanya i Valencià, primeres proves

Pel que fa al calendari d'exàmens que hauran de superar amb la millor nota possible per a tindre una bona nota final que se suma a la dels dos anys de batxillerat, els i les estudiants s'enfrontaran demà dimarts a pel matí als exàmens d'Història d'Espanya i Valencià, mentre que a la vesprada ho faran a Economia, o bé Biologia o Arts Escèniques, depén de la modalitat triada, a la vesprada, juntament amb Física o Història de l'Art, també dependrà de la modalitat de batxillerat.

Dimecres pel matí serà el torn de bon matí de Castellà i Anglés, mentre que a la vesprada Geografia/Química/Disseny, i per acabar la jornada de dimarts Dibuix Tècnic/Grec/Geologia.

Finalment dijous 9 acabaran els exàmens de l'ABAU amb les assignatures pel matí de Matemàtiques/Llatí/Fonaments de l'Art, per continuar amb Matemàtiques aplicades a les Ciències Socials, i a la vesprada Història de la Filosofia/Cultura Audiovisual/Alemany/Francés/Italià. 

Per últim desitjar a tots i totes molta sort i molta espenta en este repte que a partir de demà afronten les nostres i els nostres joves.

Fes-te susbscriptor/a per enviar comentaris

Video Gallery Lite

Xarxes socials

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com