Articles filtrats per data: Febrer 2022

El jugador del Club de Futbol Sala de La Canyada Raúl Molina ha sigut recentment seleccionat per realitzar els entrenaments amb la Selecció Valenciana de Futbol Sala.

Publicat a Actualitat

A continuació s'ofereixen les dades oficials oferides per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública a data 23 de febrer pel que fa a la situació sanitària generada per la pandèmia de la Covid-19 als municipis de la Vall de Biar:

Publicat a La Vall

Ens acostem al món de l'arquitectura, a través del beneixamut Sergi Ortín Molina (1994), qui ha finalitzat els seus estudis del Màster en Conservació del Patrimoni Arquitectònic en la Unviversitat Politècnica de València (UPV) amb la defensa de la seua tesi titulada "Notre-Dame de parís, 2019. La restauració del segle: un quid pro quo entre el medievalisme i la contemporaneitat. Història, crítica i intervenció". A partir d'este treball de Final de Màster sorgeix una proposta de reconstrucció per a la famosa catedral de París que ha sigut guardonada amb el Primer Premi de la III Edició dels Premis Internacionals de Projectes sobre Patrimoni Cultural per a estudiants d'Arquitectura AR&PA 2020, en el marc de la XII Bienal Ibèrica d'Arquitectura i Patrimoni, i ha aconseguit el Premi del Públic en els III Golden Trezzini Awards for Architecture and Design, amb seu a Sant Petersburg.

Publicat a Fent poble

El pròxim dissabte 26 de febrer i organitzat pel Casal de la Joventut de Banyeres la cercavila per les Carnestoltes torna als carrers del poble. Des del Casal s'espera "gaudir d'una cercavila inoblidable". L'activitat començarà a les 18 h al cèntric Carrer Laporta, davant del Centre de Salut, i finalitzarà al Parc Vil·la Rosario.

Publicat a Actualitat

A primers d'este mes reunits en la Seu de la Confraria Sant Jordi els responsables dels grups de treball amb la presidenta de la Confraria, es començava a preparar el guió per a les Festes de Sant Jordi de 2022 després de dos anys de parada obligada per la irrupció de la pandèmia. Mostrant-se esperançats d'organitzar els actes religiosos de les festes de Moros i Cristians en honor a Sant Jordi Màrtir.

Publicat a Actualitat

A continuació s'ofereixen les dades oficials oferides per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública a data 21 de febrer pel que fa a la situació sanitària generada per la pandèmia de la Covid-19 als municipis de la Vall de Biar:

Publicat a La Vall

Joves País Valencià, l'organització juvenil lligada a Compromís, ha celebrat el seu Congrés nacional este dissabte 19 a Ontinyent (Vall d'Albaida) amb l'assistència de centenars de persones i on s'ha triat com a nova secretària general Isa Llobell, natural de Teulada (Marina Baixa).

Publicat a Actualitat

El passat divendres se celebraren els Premis de la Gala Campions 2021 que organitza anualment la Real Federación Española de Automovilismo (RFEdA) a les Sales de Cine de Kinépolis de Madrid per guardonar a totes les campiones i campions de la passada temporada en les diferents disciplines, "la gran festa de l'automobilisme" que va congregar un total de 300 premiats i premiades, celebrat baix estrictes mesures de seguretat sanitàries.

Publicat a Actualitat

Amb la intenció d'ordenar "com més prompte millor" un nou sòl d'ús industrial, l'Ajuntament del Camp de Mirra, amb els seus fons propis, ha contractat el servei d'assistència tècnica per a la tramitació dels terrenys situats en la zona CASA DEL PI-VEREDA incloent la modificació puntual del PGOU per a procedir a la realització d'un Polígon industrial per al poble.

Publicat a Actualitat

A continuació s'ofereixen les dades oficials oferides per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública a data 16 de febrer pel que fa a la situació sanitària generada per la pandèmia de la Covid-19 als municipis de la Vall de Biar:

Publicat a La Vall
Pàgina 1 de 4

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtindre dades i estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtindre més informació ací.