Nov 24, 2022

Els canyuts Nacho Esteve Barceló i David Pascual Vidal convocats per la Selecció Valenciana de Futbol Sala

El futbol sala canyut està novament d'enhorabona, ja que dos dels seus jugadors han estat seleccionats per a jugar un partit i per als entrenaments, respectivament, amb la Selecció Valenciana de futbol sala en les seues diferents categories. D'una banda, el canyut Nacho Esteve Barceló, jugador del FS La Canyada en categoria Cadet, ha sigut convocat novament dins de la categoria Sub-16 per a jugar un partit del convinat valencià. Segons el seu club, Esteve Barceló ha començat la temporada desmostrant un gran nivell de joc, així com han convidat al jove jugador a disfrutar de l'experiència, m...

Nov 21, 2022

La Diputació d'Alacant invertirà 16.000 € en la promoció del comerç local per la campanya de Nadal

Amb la finalitat de potenciar el comerç local a la Canyada i amb la participació de prop d'una dotzena de comerços participant, la Diputació d'Alacant en col·laboració amb l'Ajuntament de la Canyada repartirà un total de 16.022 € per a esta finalitat de cara a la campanya nadalenca.

Oct 11, 2022

[vídeo] Desenes de persones celebren el Dia del poble valencià a la Canyada amb l'esmorzar organitzat pel Grup Socio-Cultural

El passat diumenge 9 d'Octubre, Dia del Poble valencià el Grup Socio-Cultural de La Canyada no va voler perdre l'oportunitat un any més i va organitzar una segona edició de l'esmorzar popular amb motiu de la nostra festa als jardins situats baix de l'ermiteta de Sant Lluís Gonzaga, acte al qual se sumaren varies desenes de veïnes i veïns del poble.

Oct 5, 2022

L'Associació Socio-Cultural de la Canyada organitza un esmorzar popular amb motiu del 9 d'Octubre

El pròxim diumenge 9 d'Octubre, pel dia de les valencianes i valencians el Grup Socio-cultural de La Canyada no ha volgut perdre l'oportunitat i ha organitzat un esmorzar valencià amb motiu de la nostra festa. Una jornada que ja va organitzar l'entitat local l'any passat i que va tindre la participació de desenes de persones del poble.

Set 27, 2022

La Canyada presenta el programa "Tardor Cultural 2022"

La Canyada acull la "Tardor Cultural 2022" amb el patrocini de l'Ajuntament, la Diputació d'Alacant i el Ministeri d'Igualtat al reciente de la Casa de Cultura.

Set 16, 2022

La Canyada disposarà d'un gimnàs municipal amb una inversió de vora 300.000 €

Ubicat en l'antic camp de futbol del municipi i amb unes obres executades per part de l'empresa de construcció Construcciones Escolayo y Bernabeu SL s'ha executat entre de gener a juny el nou gimnàs municipal impulsat per l'Ajuntament de la Canyada.

Ago 21, 2022

bioindignada: El perfil de divulgació científica d'una jove canyuda que supera els 2000 folowers

Es defineix com a Bioquímica, Biotecnòloga i Indignada, ella és Anabel Sáez Mas, una jove canyuda que a través de les xarxes socials, especialment Instagram amb el perfil @bioindignada difon consells sobre salut, intenta resolre dubtes sobre ciència, així com realitza una pedagògica labor de divulgació científica amb un toc d'humor.

Ago 20, 2022

El canyut a qui va dirigir Joan Fuster la seua última carta

El passat diumenge 19 de juny el diari Levante-EMV va recollir en les seues pàgines centrals un reportatge amb motiu de la commemoració dels trenta anys de la mort de l’escriptor i assagista valencià Joan Fuster i Ortells (1922-1992), sota el títol “L’últim Fuster”.

Ago 15, 2022

[vídeo] La Mare de Déu dels Desamparats de València visita els pobles de La Vall pertanyents a l'Arxiprestat d'Agres

La patrona de la ciutat de València, coneguda com la Mare de Déu dels Desamparats i també amb el malnom de "La Geperudeta", va visitar el passat 8 d'agost diverses poblacions del sud de la diòcesi de València. Entre les localitats que reberen a "La Geperudeta" estaven Banyeres de Mariola, Beneixama, Camp de Mirra i La Canyada. El motiu que ha propiciat aquesta iniciativa és el centenari de la Coronació de la imatge de la Mare de Déu.

Jul 24, 2022

[vídeo] Dos-centes persones participen en la primera "Nit a la fresca" impulsada per l'Associació Cultural Fent La Canyada

El passat divendres 22 de juliol i de la mà de l'Associació Cultural Fent la Canyada el municipi va acollir la seua primera “Nit a la fresca” amb gran afluència per part del veïnat, unes 200 persones, aproximadament, pogueren disfrutar de les diferents actuacions organitzades.