"El poder del llenguatge positiu" demà a la Canyada

| Eduard Garcia Molina | Actualitat

Cartell de la jornada

L'auditori municipal de la Canyada acollirà demà divendres 10 de juny, a partir de les 19:30 h. la xarrada que donarà Natalia Ruiz sobre "El poder del llenguatge positiu".

Ruiz forma part de l'equip d'actitudes - Instituto de Actitudes positivas, i la jornada s'organitza des de l'Ajuntament de la Canyada en col·laboració amb la campanya Pacte contra la violència de gènere que impulsa el Ministeri d'Igualtat.

Natalia Ruiz

És Sòcia Directora de l'Institut Actitudes Positivas. Màster Coach Executive per Fundesem Business School i Experta en DISC acreditada per People Performance.

Especialitzada en conciliació, formadora i conferenciant en gestió del temps personal, talent i apoderament femení.

Natalia Ruiz dissenya i imparteix formacions dirigides a entitats públiques, organitzacions i empreses amb l'objectiu de “Cuidar a la dona que hi ha darrere de la professional i Potenciar a la professional que hi ha dins de la dona”. Acompanya en processos de Coaching i Mentoring a dones que busquen trobar l'equilibri, desenvolupant la seua carrera professional, creant temps per a l'important i cuidant de la seua essència, segons informa des de la seua web.

L'article té 49 lectures

(Aquests continguts es publiquen gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè la Vall Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de la Vall Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).