Este dissabte concert temàtic americà de la mà de la SUM la Canyada

| Eduard Garcia Molina | Actualitat

Este dissabte concert temàtic americà de la mà de la SUM la Canyada

Dins de la XXVII Campanya de "Música als pobles" que impulsa la Diputació d'Alacant i a càrrec de la Societat Unió Musical de la Canyada es realitzarà el pròxim dissabte 25 de juny un concert amb diferents actuacions d'artistes convidats.

Esta volta, la SUM de la Canyada presentarà una nit amb la música nord-americana com a guió conductor del concert (American Night), el marc serà a partir de les 23 h. en la plaça de Major de la Canyada, aprofitant que ja hem estrenat les dates estiuenques.

Com no pot ser d'altra forma, des de la Societat Unió Musical s'ha convidat al públic a assistir a través de les xarxes socials, tot assegurant que hi haurà diferentes sorpreses.

L'article té 52 lectures

(Aquests continguts es publiquen gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè la Vall Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de la Vall Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).