Divendres "Nit a la fresca" de la mà de l'Associació Cultural Fent la Canyada

| Eduard Garcia Molina | Actualitat

Divendres "Nit a la fresca" de la mà de l'Associació Cultural Fent la Canyada

Este divendres 22 de juliol l'Associació Cultural Fent la Canyada ens convida a una "Nita la fresca" tot aprofitant el descens de les temperatures que porta aparellada l'arribada de la nit.

L'entitat ha organitzat una nit per gaudir de relats, històries i contes, projeccions i música en viu de la mà d'artistes del poble. La jornada començarà a les 22:30 h. este divendres des de la plaça Major del municipi, per dirigir-se posteriorment al jardí de l'avinguda del Pare Salvador, posteriorment, els i les participants es dirigiran al pou del Raconet (al costat de la casa "el Chato"), seguidament i amb acompanyament musical en tot moment, la comitiva es dirigirà al carrer Pintor Sorolla (davant de la Casa de Matí, concretament), per tancar la nit caldrà dirigir-se a la plaça de l'Oest.

En cada racó que es visite hi haurà una actuació musical d'un autor de la Canyada. Com no pot ser d'altra forma, des l'Associació Cultural Fent la Canyada s'ha volgut convidar al poble a participar per poder reviure "l'essència de les nits d'estiu als pobles" en una jornada que també té la col·laboració de la Colla de Dolçainers i Tabaleters i l'Ajuntament de la Canyada.

L'article té 184 lectures

(Aquests continguts es publiquen gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè la Vall Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de la Vall Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).