La canyuda Céline Camarassa Castelló tocarà a temps parcial en la Filharmònica de Friburg

| Eduard Garcia Molina | Actualitat

La canyuda Céline Camarassa Castelló tocarà a temps parcial en la Filarmònica de Friburg

La jove veïna de la Canyada Céline Camarassa Castelló resident actualment a Detmold (Alemanya) va participar recentment en unes proves musicals com a fagotista anomenats Audició d'Orquestra.

Gràcies a la superació de les proves, Camarassa tindrà l'oportunitat de col•laborar  en l'Orquestra Filharmònica de la ciutat alemanya de Friburg. Així mateix Céline continua fent proves en l'actualitat en diverses orquestres d'Europa per a aconseguir una plaça.

Alumnes de Tobias Pelkner

Val a dir que Céline és alumna del professor Tobias Pelkner, de qui també és alumna Meret Fiedler, qui a l'igual que la canyuda ha tingut èxit en les proves assagístiques aconseguint un lloc a la Jove Filharmònica Alemanya.

Consulteu l'entrevista de Céline en "Canyuts i canyudes pel món"

L'article té 365 lectures

(Aquests continguts es publiquen gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè la Vall Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de la Vall Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).