• Inici
  • La Canyada
  • Actualitat
  • Els canyuts Nacho Esteve Barceló i David Pascual Vidal convocats per la Selecció Valenciana de Futbol Sala

Els canyuts Nacho Esteve Barceló i David Pascual Vidal convocats per la Selecció Valenciana de Futbol Sala

| Eduard Garcia Molina | Actualitat

Els canyuts Nacho Esteve Barceló i David Pascual Vidal convocats per la Selecció Valenciana de Futbol Sala | Imatge: Pixabay

El futbol sala canyut està novament d'enhorabona, ja que dos dels seus jugadors han estat seleccionats per a jugar un partit i per als entrenaments, respectivament, amb la Selecció Valenciana de futbol sala en les seues diferents categories. D'una banda, el canyut Nacho Esteve Barceló, jugador del FS La Canyada en categoria Cadet, ha sigut convocat novament dins de la categoria Sub-16 per a jugar un partit del convinat valencià. Segons el seu club, Esteve Barceló ha començat la temporada desmostrant un gran nivell de joc, així com han convidat al jove jugador a disfrutar de l'experiència, mostra de la seua regularitat en la convocatòria valenciana és el seu gran nivell de joc.

 245

D'altra banda el també jugador del FS La Canyada David Pascual Vidal ha sigut convocat per a un entrenament de la Selecció Valenciana de fubol sala Sub-14, des del seu club l'han convidat, com no pot ser d'altra forma, ha disfrutar també d'esta experiència per al jove canyut.

245

L'article té 178 lectures

(Aquests continguts es publiquen gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè la Vall Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de la Vall Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).