[vídeo] Primera celebració de les paelles de La Canyada (1991) Destacats

En els nostres pobles i en molts altres, segons s'acosten els dies de Festes patronals es realitzen una sèrie d'actes previs per a d'alguna forma anunciar la festa o aprofitar esta ocasió per a que la gent del poble isca de la rutina i tinga una raó per celebrar-ho i en definitiva fer festa.

Este aspecte al municipi de La Canyada ve acompanyat pel començament de l'estiu, ja que el canvi d'estació està molt pròxim a la celebració de les Fetes en honor a Sant Cristòfol, el 10 de juliol i en honor a la Mare de Déu del Carme, del 14 al 17 de juliol. Un dels actes previs a les festes patronals en este cas són les paelles populars que des de fa quasi 30 anys se celebren al municipi.

Vos deixem les imatges recollides per TeleCañada i el veí José Luís Molna Ferrer, imatges que daten del 19 de maig de 1991, durant la primera celebració d'estes paelles populars, on com a anècdota faltava una setmana per a les eleccions locals d'aquell any, fet que genera alguns comentaris entre el públic assistent, així com que molts d'ells lluisquen gorres del CDS -Centre Democràtic i Social-, partit polític que en 2006 es va disoldre. La jornada festiva després del dinar finalitza a l'ermita -on es desenvolupa tota la jornada- amb jocs populars i ball amenitzat per la banda de música del poble.

Mitjà

Fes-te susbscriptor/a per enviar comentaris

Video Gallery Lite

Xarxes socials

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com