La Canyada suspén les seues festes patronals

| Eduard Garcia Molina | Actualitat

Com era d'esperar i a causa de l'actual situació sanitària, els municipis de La Vall van cancel·lant les seues festes patronals. A la cancel·lació de les festes a Banyeres de Mariola i Biar, on s'haurien d'haver celebrat en abril i maig, respectivament, s'ha unit ara La Canyada, municipi que este cap de setmana va comunicar la cancel·lació dels actes festius que tenen lloc al municipi el 10 de juliol, festivitat del patró Sant Cristòfol, i del 14 al 17 de juliol, dies grans de celebració a la seua patrona, la Mare de Déu del Carme.

En un breu comunicat la Regidoria de Festes ha anunciat que després de reunir-se amb els representants de les penyes festeres, es va prendre la decisió de suspendre els actes festius per segon any consecutiu, des del consistori s'ha volgut agrair la comprensió del veïnat per la decisió, així com s'ha comunicat la decisió al Grup de Compromís de l'Ajuntament de La Canyada, en l'oposició actualment, al retor del poble, José Limorti, i al president de la Junta de la Mare de Déu.

L'article té 196 lectures

(Aquests continguts es publiquen gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè la Vall Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de la Vall Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).