Èxit de participació en l'encesa de la foguera representativa del símbol Carmelita

| Eduard Garcia Molina | Actualitat

Ahir divendres 16 de juliol amb motiu de la festivitat de la patrona de La Canyada, la Mare de Déu del Carme i davant la impossibilitat de l'encesa de les tradicionals fogueres amb el símbol Carmelita, l'Associació Socio-cultural de la Canyada en col·laboració amb la Junta de la Mare de Déu, va convocar a participar en l'encesa d'aquest símbol amb l'ajuda del veïnat.

106

A partir de les 21:30 h. desenes de persones es concentraren al punt on tradicionalment es fa l'encesa de les fogueres en honor a la patrona, mentre que al santuari es treia en processó la imatge. Gràcies a la gran afluència a les 22 h. s'encenien les llanternes dels telèfons mòbils i llanternes dels assistents per substituir la tradicional foguera gràcies a unes extenses marques que marcaven on s'havien de col·locar els assistents a la convocatòria de l'Associació Socio-cultural.

107

Des de l'associació i com no podia ser d'altra forma han volgut donar les gràcies per l'aportació dels veïns i veïnes, ja que "amb ella hem fet possible que aquest símbol brille un any més".

 108

L'article té 454 lectures

(Aquests continguts es publiquen gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè la Vall Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de la Vall Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).