Avís legal

| La Vall Digital | Website

Condicions d'ús d'aquest Lloc Web 

El contingut d'aquest lloc web ha estat posat per ser utilitzat pels visitants per al seu ús individual. L'estructura, components com fotografies, gràfics, sons o altres, enllaços, o bé el contingut no pot ser copiat de forma intencionada pel visitant, l'única còpia permesa que vosté pot tenir és la descàrrega automàtica que realitza el seu ordinador amb la finalitat que la nostra web siga vista en el seu ordinador. Sota cap circumstància podrà el contingut d'aquesta web ser venut, llogat, duplicat, publicat, distribuït en qualsevol mitjà (CD, DVD, targetes d'emmagatzematge massiu, etc.), Emmagatzemat, utilitzat sota "frames" o re-transmès sota qualsevol altre propòsit. Usuaris que siguen descoberts violant aquesta política tindran l'accés a aquest web prohibit, sense perjudici de penes addicionals previstes per la legislació espanyola i internacional.

Limitació de Responsabilitat 

La Vall Digital és responsable del contingut d'aquest lloc web, inclosos els seus enllaços, fotografies, vídeos i pàgines relacionades. Pel sol fet de visitar aquest lloc i actuar en confiança amb tota la informació ací continguda, l'usuari es compromet a indemnitzar a La Vall Digital a través dels seus oficials, directors de departaments, participadors de la societat, agents, empleats o representants danyats per qualsevol fet danyós produït per l'accés d'aquest usuaris. La Vall Digital assegura que no edita els llocs enllaçats i que per tant no té cap control sobre aquests llocs.


Exactitud de la informació. 

La informació continguda en aquest lloc web és exacta des del moment de la seua elaboració i fins a nou canvi. De tota manera, si creu que alguna dada ha de ser canviada, no dubte en comunicar a través de l'e-mail.


Propietat Intel.lectual i les marques registrades. 

El contingut inclós en aquest lloc web està protegit per les lleis espanyoles i estrangeres de marques registrades i drets d'autor i és d'exclusiva titularitat de La Vall Digital o d'altres degudament identificats. Tots els drets, a excepció del que s'ha dit anteriorment per a usuaris individuals, estan registrats i serà necessari consentiment escrit de La Vall Digital per al tractament de qualsevol element aquí obtingut, amb excepció de la incorporació d'un enllaç al nostre lloc web, que no necessitarà autorització . La inclusió d'enllaços serà només i exclusivament a la pàgina principal de www.La Valldigital.com i no estaran permesos "deep links" o enllaços profunds. 

Altres pràctiques prohibides són el "framing", el "hacking" o altres que vagin en contra de la normativa espanyola o internacional. 

Si creus que algun treball teu ha estat copiat de manera que constitueix una violació de les lleis de dret d'autor o que els seus drets de propietat intel lectual han estat vulnerats, si us plau contacti amb nosaltres escrivint-nos a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i intentarem solucionar el conflicte tan aviat com ens sigua possible. 

Política de Privacitat. 

Et comuniquem que quan et connectes als nostres servidors, l'ordinador en el qual s'allotja la web llegeix automàticament la teva adreça IP i altra informació com el dia i l'hora de la connexió i per on has estat navegant. És completament necessari per als nostres servidors conèixer aquest tipus de dades proporcionades per el teu ordinador perquè, d'una altra manera, seria impossible enviar-te la informació que ens demanes. 

Ni els nostres ordinadors ni nosaltres mateixos podem conèixer la teva informació més personal o / i adreça de correu electrònic, així que l'única informació personal que tenim és la proporcionada directament per tu, i mai per la teva ordinador. La informació proporcionada per el teu ordinador és completament pública i mai d'índole privada. 

T'informem que la informació recollida pels nostres servidors no estarà disponible per a terceres persones fora de l'organigrama de La Vall Digital; només farem servir aquesta informació per a fins no comercials. 

Tots aquests termes han estat elaborats d'acord amb la Política de Protecció de Dades de l'Agència de Protecció de Dades d'Espanya, que treballa per vigilar la informació personal que emmagatzemen les empreses. D'aquesta manera, nosaltres hem adaptat les nostres bases de dades als diferents nivells de seguretat recollits en les Recomanacions de l'APD i, al mateix temps, hem afegit diferents mesures de seguretat com antivirus, tallafocs, etc. per oferir-los la major confiança. Si voleu consultar tots aquests termes, visiteu http://www.agenciaprotecciondatos.org/datd.htm


Conflictes 

En cas de conflicte de qualsevol mena, han d'intentar arribar a un acord pacífic. No és possible, els tribunals de Sevilla tenen la competència per conèixer el cas, i no és possible acudir a un altre fur per exercir l'acció. 

ELS USUARIS QUE NO ESTIGUIN D'ACORD AMB AQUESTA POLÍTICA NO HAN INTRODUIR CAP DADA A TRAVÉS D'AQUEST LLOC WEB, NI ACCEDIR AL CONTINGUT D'AQUESTA WEB. ELS USUARIS QUE NO ESTIGUIN D'ACORD AMB AQUESTA POLÍTICA HAURAN IMMEDIATAMENT ABANDONAR AQUESTA PÀGINA WEB.

L'article té 2313 lectures

(Aquests continguts es publiquen gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè la Vall Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de la Vall Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).