Dilluns, 26 Abril 2021 10:29

La Canyada registra un nou cas de Covid 19 mentre que Banyeres no acaba d'erradicar els casos al municipi

Escrit per
Valorar aquest article
(0 Vots)
La Canyada registra un nou cas de Covid 19 mentre que Banyeres no acaba d'erradicar els casos al municipi Pixabay

A continuació s'ofereixen les dades oficials oferides per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública Biar a data 22 d'abril pel que fa a la situació sanitària generada per la pandèmia de la Covid-19 als municipis de la Vall de Biar:

Banyeres de Mariola

Pel que fa a Banyeres de Mariola baixa a dos casos diagnosticats per prova PCR en els últims 14 dies des de la passada actualització de les dades, donant-se per tant una nova alta mèdica. Tot i això des de l'inici de la pandèmia la localitat ha sumat un total de 916 veïns i veïnes que han donat positiu per coronavirus des de l'inici de la pandèmia i 17 persones han perdut la vida a causa de la malaltia del coronavirus. Des de l'Ajuntament de Banyeres de Mariola incideixen en no baixar la guàrdia i tot i que es valora de forma positiva el descens de casos, es fa incidència en que encara no s'ha aconseguit erradicar els casos a la localitat.

Pel que fa a la incidència acumulada en els últims 14 dies no baixa a 28 casos per cada 100.000 habitants.

074 

La Canyada

Pel que fa a La Canyada, després d'un parell de mesos sense casos de Covid 19 diagnosticats a la localitat ha aparegut un nou cas. Pujarien a 69 veïns i veïnes afectades per la pandèmia des de l'inici de la crisi sanitària i la incidència de casos per cada 100.000 habitants seria de 81'97.

075 

Beneixama, Biar i El Camp de Mirra

Pel que fa a les localitats de Beneixama, Biar i El Camp de Mirra i segons les dades de Conselleria mantindrien la seua incidència en 0, al no registrar-se cap nou cas de Covid-19 a les localitats, si bé és cert que el virus continua entre nosaltres i no podem baixar la guàrdia.

Publicació de les dades

Des del mes de maig es venen publicant per part de la Conselleria de Sanitat les dades actualitzades per municipis pel que fa a les persones que han donat positiu en el test PCR o que han faltat per la pandèmia del COVID-19. Tot i això les dades es recullen a partir del 30 de gener. Cal recordar que les dades s'actualitzen cada dimarts i divendres per part de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana.

PCR. Es tracta d’una prova que detecta el material genètic del virus. En les persones amb símptomes compatibles amb la COVID-19, la PCR positiva permet identificar-les i aïllar-les. Es realitza amb una mostra del nas i la gola, que el professional sanitari extreu amb l’ajuda d’un bastonet. Els resultats poden tardar unes hores.

Incidència acumulada

Esta dada ix de fer una senzilla regla de tres assignant els casos comptabilitzats fins ara en els 14 últims dies als habitants censats de cada població, i la X correspondria als 100.000 habitants, que és la mostra que s'està utilitzant per treure'n el resultat. Un indicador sobre el risc de contagi per a la població.

Vist 75 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtindre dades i estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtindre més informació ací.