Divendres, 07 Maig 2021 20:31

Biar notifica un nou cas de Covid-19 després de dos mesos sense incidència

Escrit per
Valorar aquest article
(0 Vots)
Biar notifica un nou cas de Covid-19 després de dos mesos sense incidència Pixabay

A continuació s'ofereixen les dades oficials oferides per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública Biar a data 5 de maig pel que fa a la situació sanitària generada per la pandèmia de la Covid-19 als municipis de la Vall de Biar:

 

Biar

Segons les dades oficials oferides per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública Biar ha notificat un nou cas de persones diagnosticades de Covid-19 a data 5 de maig per la prova PCR en els últims 14 dies, cal recordar que les dades s'actualitzen cada dimarts i divendres per part de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana.

El total de casos des de que es compten de persones diagnosticades amb l'inici de la pandèmia del COVID-19 a Biar puja per tant a 314 persones, tot i que com s'indica feia un parell de mesos no s'havia sumat cap nou cas.

Pel que fa a la incidència acumulada dels últims 14 dies se situaria en 27 casos per cada 100.000 habitants, cal continuar amb les mesures preventives i no baixar la guàrdia.

Covid19

Banyeres de Mariola, Beneixama, el Camp de Mirra i la Canyada

Pel que fa a les localitats de Banyeres de Mariola, Beneixama, el Camp de Mirra i la Canyada, segons les dades de Conselleria mantindrien la seua incidència en 0, al no registrar-se cap nou cas de Covid-19 a les localitats, si bé és cert que el virus continua entre nosaltres i no podem baixar la guàrdia. Val a dir que la Canyada era l'únic municipi que tenia un nou cas en les últimes actualitzacions.

Publicació de les dades

Des del mes de maig es venen publicant per part de la Conselleria de Sanitat les dades actualitzades per municipis pel que fa a les persones que han donat positiu en el test PCR o que han faltat per la pandèmia del COVID-19. Tot i això les dades es recullen a partir del 30 de gener. Cal recordar que les dades s'actualitzen cada dimarts i divendres per part de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana.

PCR. Es tracta d’una prova que detecta el material genètic del virus. En les persones amb símptomes compatibles amb la COVID-19, la PCR positiva permet identificar-les i aïllar-les. Es realitza amb una mostra del nas i la gola, que el professional sanitari extreu amb l’ajuda d’un bastonet. Els resultats poden tardar unes hores.

Incidència acumulada

Esta dada ix de fer una senzilla regla de tres assignant els casos comptabilitzats fins ara en els 14 últims dies als habitants censats de cada població, i la X correspondria als 100.000 habitants, que és la mostra que s'està utilitzant per treure'n el resultat. Un indicador sobre el risc de contagi per a la població.

Vist 54 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtindre dades i estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtindre més informació ací.