Dimecres, 12 Maig 2021 09:42

El grup d'entre 55 a 59 anys es vacunarà contra la Covid-19 a partir del 17 de maig

Escrit per
Valorar aquest article
(0 Vots)
El grup d'entre 55 a 59 anys es vacunarà contra la Covid-19 a partir del 17 de maig Pixabay

El proper dilluns 17 de maig començarà la vacunació de les persones que tinguen edats compreses entre els 55 i 59 anys segons la Conselleria de Sanitat. De fet esta setmana segons la consellera Ana Barceló totes les persones de la franja d'edat de 70 a 74 anys de la nostra comunitat autònoma hauran rebut almenys una dosi de la vacuna contra la Covid-19. Este últim grup d'edat està rebent les dosis de les vacunes Pfizer o Moderna, així com Janssen, que cal recordar que és l'única vacuna monodosi.

Per a poder rebre la dosi de la vacuna les persones entre 70 i 72 anys han rebut un SMS per citar-les al lloc -habitualment a Elda-, hora i dia, mentre que les de 73 i 74 anys estan sent vacunades als centres de salut i se les cita de forma telefònica. D'altra banda per part de la Conselleria de Sanitat s'ha posat a disposició de la ciutadania una web d'informació sobre el procés de vacunació contra la Covid 19 per grups d'edat que es pot veure en el següent enllaç.

Vist 61 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtindre dades i estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtindre més informació ací.