Dissabte, 05 Juny 2021 10:20

Banyeres és l'únic municipi de la Vall amb casos actius de Covid 19

Escrit per
Valorar aquest article
(0 Vots)
Banyeres és l'únic municipi de la Vall amb casos actius de Covid 19 Pixabay

A continuació s'ofereixen les dades oficials oferides per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública Biar a data 3 de juny pel que fa a la situació sanitària generada per la pandèmia de la Covid-19 als municipis de la Vall de Biar:

Banyeres de Mariola
 
Segons les dades oficials oferides per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública Banyeres ha notificat un nou cas de Covid 19 a data 3 de juny per prova PCR en els últims 14 dies. Tot i això la localitat continua de moment amb dos casos diagnosticats en els últims 14 dies per prova PCR positiva, a l'igual que l'última actualització, ja que s'ha donat una nova alta mèdica. El total de casos des de que es compten de persones diagnosticades amb l'inici de la pandèmia de la Covid 19 a Banyeres se situa en 919 persones. Pel que fa a la incidència acumulada dels últims 14 dies se situaria en 28 casos per cada 100.000 habitants.
 

 086

 

Beneixama, Biar, el Camp de Mirra i la Canyada

Pel que fa a les localitats de Beneixama, Biar, el Camp de Mirra i la Canyada, segons les dades de Conselleria mantindrien la seua incidència en 0, al no registrar-se cap nou cas de Covid-19 a les localitats, si bé és cert que el virus continua entre nosaltres i no podem baixar la guàrdia.

Publicació de les dades

Des del mes de maig es venen publicant per part de la Conselleria de Sanitat les dades actualitzades per municipis pel que fa a les persones que han donat positiu en el test PCR o que han faltat per la pandèmia del COVID-19. Tot i això les dades es recullen a partir del 30 de gener. Cal recordar que les dades s'actualitzen cada dimarts i divendres per part de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana.

PCR. Es tracta d’una prova que detecta el material genètic del virus. En les persones amb símptomes compatibles amb la COVID-19, la PCR positiva permet identificar-les i aïllar-les. Es realitza amb una mostra del nas i la gola, que el professional sanitari extreu amb l’ajuda d’un bastonet. Els resultats poden tardar unes hores.

Incidència acumulada

Esta dada ix de fer una senzilla regla de tres assignant els casos comptabilitzats fins ara en els 14 últims dies als habitants censats de cada població, i la X correspondria als 100.000 habitants, que és la mostra que s'està utilitzant per treure'n el resultat. Un indicador sobre el risc de contagi per a la població.

Vist 48 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtindre dades i estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtindre més informació ací.