Divendres, 15 Octubre 2021 09:54

Biar és el municipi de la Vall amb la incidència més preocupant en l'última actualització

Escrit per
Valorar aquest article
(0 Vots)
Biar és el municipi de la Vall amb la incidència més preocupant en l'última actualització Pixabay

A continuació s'ofereixen les dades oficials oferides per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública a data 12 d'octubre pel que fa a la situació sanitària generada per la pandèmia de la Covid-19 als municipis de la Vall de Biar:

Banyeres de Mariola

Pel que fa a Banyeres no s'han diagnosticat nous casos de coronavirus per prova PCR positiva en els últims 14 dies en les dues últimes actualitzacions, per això la incidència baixa es manté en nivells baixos amb 28 casos per cada 100.000 habitants a la localitat. La població té actualment un total de 2 casos actius. Tampoc no s'hauria donat cap nova alta mèdica. Pel que fa als casos diagnosticats de Covid 19 des de l'inici de la pandèmia pujaria fins als 1.023 a la localitat.

156 

 Biar

Biar no ha sumat cap nou cas de Covid 19 diagnosticat en els últims 14 dies. La incidència acumulada a Biar tot i això continua en els 492 casos per cada 100.000 habitants, mentre que a Biar s'han diagnosticat des de l'inici de la crisi sanitària un total de 411 persones de coronavirus. Pel que fa als casos actius al municipi ara per ara en serien 18, segons dades oficials de la Conselleria.

157

Beneixama, El Camp de Mirra i La Canyada

A La Canyada no s'ha de sumar cap nou cas de Covid 19 diagnosticat en els últims 14 dies, el mateix cas que El Camp de Mirra i Beneixama.
 
Publicació de les dades

Des del mes de maig es venen publicant per part de la Conselleria de Sanitat les dades actualitzades per municipis pel que fa a les persones que han donat positiu en el test PCR o que han faltat per la pandèmia del COVID-19. Tot i això les dades es recullen a partir del 30 de gener. Cal recordar que les dades s'actualitzen cada dimarts i divendres per part de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana.

PCR. Es tracta d’una prova que detecta el material genètic del virus. En les persones amb símptomes compatibles amb la COVID-19, la PCR positiva permet identificar-les i aïllar-les. Es realitza amb una mostra del nas i la gola, que el professional sanitari extreu amb l’ajuda d’un bastonet. Els resultats poden tardar unes hores.

Incidència acumulada

Esta dada ix de fer una senzilla regla de tres assignant els casos comptabilitzats fins ara en els 14 últims dies als habitants censats de cada població, i la X correspondria als 100.000 habitants, que és la mostra que s'està utilitzant per treure'n el resultat. Un indicador sobre el risc de contagi per a la població.

Vist 96 vegades
Inicieu sessió per enviar comentaris

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtindre dades i estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtindre més informació ací.