Dijous, 11 Novembre 2021 10:58

Banyeres se suma a La Canyada i el Camp de Mirra com a municipi "free Covid"

Escrit per
Valorar aquest article
(0 Vots)
Banyeres se suma a La Canyada i el Camp de Mirra com a municipi "free Covid" Pixabay

A continuació s'ofereixen les dades oficials oferides per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública a data 9 de novembre pel que fa a la situació sanitària generada per la pandèmia de la Covid-19 als municipis de la Vall de Biar:

Banyeres de Mariola

Pel que fa a Banyeres no s'ha diagnosticat cap nou cas de coronavirus per prova PCR positiva en els últims 14 dies i a més a més s'hauria donat una nova alta mèdica, per això la incidència cau de nou a 0 casos per cada 100.000 habitants a la localitat. La població no té actualment cap cas actiu. Pel que fa als casos diagnosticats de Covid 19 des de l'inici de la pandèmia continuaria en 1.023 a la localitat.

Beneixama

La localiltat és qui mostra ara la incidència més preocupant dels pobles de la Vall, tot i això no s'han detectat nous casos per prova PCR positiva en esta última actualització, la incidència a la localitat baixa un poc fins els 355 casos per cada 100.000 habitants. D'altra banda s'haurien detectat 110 casos des de l'inici de la crisi sanitària, fa un any i mig -dos casos menys que s'haurien afegit de forma errònia en la web de Conselleria- i per tant s'hauria donat també una nova alta mèdica, deixant el sis els casos actius a la localitat de Beneixama.

178

Biar

Biar torna a sumar nous casos de Covid 19 diagnosticats en els últims 14 dies, un total de dos més que situen a la localitat amb 4 casos diagnosticats en els últims 14 dies per prova PCR positiva i no s'hauria donat cap nova alta mèdica. La incidència acumulada a Biar és de 109 -puja en 54- casos per cada 100.000 habitants, mentre que a Biar s'han diagnosticat des de l'inici de la crisi sanitària un total de 420 persones de coronavirus, segons dades de Conselleria. Biar

El Camp de Mirra i La Canyada

A La Canyada no s'ha de sumar cap nou cas de Covid 19 diagnosticat en els últims 14 dies, el mateix cas que El Camp de Mirra i Banyeres de Mariola.
 
Publicació de les dades

Des del mes de maig es venen publicant per part de la Conselleria de Sanitat les dades actualitzades per municipis pel que fa a les persones que han donat positiu en el test PCR o que han faltat per la pandèmia del COVID-19. Tot i això les dades es recullen a partir del 30 de gener. Cal recordar que les dades s'actualitzen cada dimarts i divendres per part de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana.

PCR. Es tracta d’una prova que detecta el material genètic del virus. En les persones amb símptomes compatibles amb la COVID-19, la PCR positiva permet identificar-les i aïllar-les. Es realitza amb una mostra del nas i la gola, que el professional sanitari extreu amb l’ajuda d’un bastonet. Els resultats poden tardar unes hores.

Incidència acumulada

Esta dada ix de fer una senzilla regla de tres assignant els casos comptabilitzats fins ara en els 14 últims dies als habitants censats de cada població, i la X correspondria als 100.000 habitants, que és la mostra que s'està utilitzant per treure'n el resultat. Un indicador sobre el risc de contagi per a la població.

Vist 84 vegades
Inicieu sessió per enviar comentaris

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtindre dades i estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtindre més informació ací.