Dijous, 18 Novembre 2021 14:00

El Col·legi d'Infermeria d'Alacant ofereix un curs en línia gratuït a la població de la província sobre les claus per a construir el benestar emocional

Escrit per Col·legi d'Infermeria d'Alacant
Valorar aquest article
(0 Vots)

Des de l'inici de la pandèmia s'ha produït un augment de les alteracions emocionals en la població de gran part dels països del món

En ell s'explicarà en què consisteix el benestar emocional, què són les emocions i els pensaments i quines són les claus per a cultivar el benestar emocional i aconseguir una salut mental positiva

(2021-11-17) El Col·legi d'Infermeria d'Alacant impartirà entre el 29 de novembre i el 29 de desembre el curs en línia gratuït dirigit a la població de la província d'Alacant titulat “Claus per a construir el teu benestar emocional”. Un curs l'objectiu del qual és el d'ensenyar una sèrie de claus perquè les persones milloren el seu benestar emocional. En ell s'explicarà en què consisteix el benestar emocional, què són les emocions i els pensaments i quines són les claus per a cultivar el benestar emocional i aconseguir una salut mental positiva.

Cal tindre en compte que des de l'inici de la pandèmia s'ha produït un augment de les alteracions emocionals en la població de gran part dels països del món. Els estudis assenyalen aquest increment global de símptomes emocionals. A Espanya, l'Enquesta de Salut Mental durant la pandèmia realitzada pel CIS, que va comptar amb una mostra representativa de la població adulta de més de 3.000 persones, va trobar que un 15,8% de la població va informar haver experimentat atacs de pànic. A més, un 11,3% de la població va manifestar la seua preocupació per les conseqüències negatives d'aquests atacs (CIS, 2021).

Aquest curs es podrà realitzar a través de SalusLife, servei de formació en línia dirigit a la ciutadania associat a la plataforma de formació i consultoria sanitària en línia SalusOne amb la qual el Col·legi d'Infermeria d'Alacant té contractada part de la formació continuada dels seus col·legiats.

La inscripció es pot realitzar ja a través de la següent adreça web: https://www.saluslife.app/alicante.

El curs “Claus per a construir el teu benestar emocional” compta amb un manual en pdf i 13 vídeos en qualitat HD amb els seus corresponents podcasts descarregables. Aquesta formació ha sigut desenvolupada i serà tutoritzada per la Dra. en Psicologia Silvia Arribas García i les infermeres especialistes en Salut Mental Shaila Herrero Díaz i Jaoione Santiago Garín.

Més informació sobre el curs en línia gratuït:

Títol:
• ‘Claus per a construir el teu benestar emocional’

Duració:
• 29 de novembre - 29 de desembre

Inscripció:

https://www.saluslife.app/alicante

Dirigit a:
El curs està dirigit a totes les persones majors de 18 anys. Les persones d'entre 14 i 18 anys podran inscriure's amb el consentiment dels seus pares o tutors.

Campus Virtual i Formació Audiovisual:

La formació es realitzarà 100% en línia a través un campus virtual.

Amb l'objectiu d'aprendre de manera lúdica, el curs permet la possibilitat que l'alumne aferme els coneixements adquirits jugant a un serious game. Després de la realització d'aquesta prova obtindrà un certificat de superació del curs.

Vist 38 vegades
Inicieu sessió per enviar comentaris

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtindre dades i estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtindre més informació ací.