Dissabte, 20 Novembre 2021 09:40

L'alumnat de primer d'ESO de l'IES Biar treballa en el projecte "Som 4 pobles" per augmentar el coneixement mutu del nostre entorn

Escrit per
Valorar aquest article
(0 Vots)

L’alumnat de tot primer d’ESO l'IES Biar han treballat esta setmana el relleu, la toponímia i els monuments més importants dels quatre pobles de l'alumnat de l'IES: Biar, Beneixama, el Camp de Mirra i La Canyada, l'objectiu era augmentar el coneixement mutu del nostre entorn més quotidià dins el projecte "Som 4 Pobles".

194

Entre altres les i els alumnes han treballat sobre un mapa del territori dels quatre municipis, així com sobre les nostres muntanyes, rius, ermites, esglésies o aqüeductes característics dels municipis que té l'alumnat de l'IES Biar. Així mateix i en treball per grups, els xiquets i xiquetes han treballat aspectes dins d'un mapa on podien identificar el més destacat dels municipis de Biar, Beneixama, el Camp de Mirra i La Canyada, entre altres monuments tan característics com el llavador o el pou de la neu a Biar, o les ermites dels nostres municipis.

195

El projecte "Som 4 pobles"

El projecte “Som 4 Pobles” #S4P s’inicia en el curs 2018-2019, quan un grup de professores i professors de l’IES de Biar pren la iniciativa d’endinsar-se en un treball conjunt i compartit, centrat en la realització d’Unitats Didàctiques Interdisciplinàries. La idea sorgeix a partir d’un procés de reflexió conjunta del claustre al curs 2017-18, d’on es recullen les necessitats de canvi, d’innovació, d’il·lusionar-se amb nous reptes.

En aquest curs 2021-2022 una part del professorat que va iniciar aquest projecte dinàmic volem continuar donant suport a la iniciativa i busquen mantindre l’esperit que ens va endinsar en aquest repte. A banda, nous membres del claustre s’han interessat per poder incorporar-se a les accions que es desenvolupen dins d’aquest espai viu de creixement i aprenentatge que any rere any tractem de i millorar.

Podeu conéixer un poc més d'aquest projecte a través del següent enllaç.

196

197

Vist 64 vegades
Inicieu sessió per enviar comentaris

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtindre dades i estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtindre més informació ací.