Divendres, 03 Desembre 2021 19:51

Banyeres suma 13 nous casos de Covid 19 i ja són 35 els casos actius al municipi

Escrit per
Valorar aquest article
(0 Vots)
Banyeres suma 13 nous casos de Covid 19 i ja són 35 els casos actius al municipi Pixabay

A continuació s'ofereixen les dades oficials oferides per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública a data 1 de desembre pel que fa a la situació sanitària generada per la pandèmia de la Covid-19 als municipis de la Vall de Biar:

Banyeres de Mariola

Banyeres continua pujant en contagis, suma 13 més en esta nova actualització i se situa en 35 diagnòstics per prova PCR positiva en els últims 14 dies. La incidència a Banyeres puja per tant als 493 casos per cada 100.000 habitants -possibilitat molt alta de contagi-, mentre que des de l'inici de la pandèmia s'han registrat un total de 1.058 casos de Covid 19 a Banyeres de Mariola. Tampoc no s'hauria donat cap alta mèdia a Banyeres i és per això que hi ha un total de 35 casos actius a la localitat, com s'ha assenyalat.

 206

Beneixama

La localiltat és qui continua mostrant ara la incidència més preocupant dels pobles de la Vall juntament amb Banyeres, Beneixama ha de sumar un nou cas detectat per prova PCR en els últims 14 dies. A hores d'ara són un total de cinc els actius, és per això que s'hauria donat una nova alta mèdica, i la incidència a la localitat es manté en els 295 casos per cada 100.000 habitants. D'altra banda s'haurien detectat 121 casos des de l'inici de la crisi sanitària, fa un any i mig.

207 

La Canyada

Després de mesos sense detectar cap nou cas de Covid 19 entre el seu veïnat, s'ha detectat un de nou per prova PCR positiva en els últims 14 dies al municipi de La Canyada, el muncipi situaria la seua incidència en 82 casos per cada 100.000 habitants, mentre que al municipi s'haurien detectat un total de 70 casos des de l'inici de la crisi sanitària.

208

 

Biar i El Camp de Mirra

A Biar no s'ha de sumar cap nou cas de Covid 19 diagnosticat en els últims 14 dies, el mateix cas que El Camp de Mirra.
 
Publicació de les dades

Des del mes de maig es venen publicant per part de la Conselleria de Sanitat les dades actualitzades per municipis pel que fa a les persones que han donat positiu en el test PCR o que han faltat per la pandèmia del COVID-19. Tot i això les dades es recullen a partir del 30 de gener. Cal recordar que les dades s'actualitzen cada dimarts i divendres per part de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana.

PCR. Es tracta d’una prova que detecta el material genètic del virus. En les persones amb símptomes compatibles amb la COVID-19, la PCR positiva permet identificar-les i aïllar-les. Es realitza amb una mostra del nas i la gola, que el professional sanitari extreu amb l’ajuda d’un bastonet. Els resultats poden tardar unes hores.

Incidència acumulada

Esta dada ix de fer una senzilla regla de tres assignant els casos comptabilitzats fins ara en els 14 últims dies als habitants censats de cada població, i la X correspondria als 100.000 habitants, que és la mostra que s'està utilitzant per treure'n el resultat. Un indicador sobre el risc de contagi per a la població.

Vist 92 vegades
Inicieu sessió per enviar comentaris

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtindre dades i estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtindre més informació ací.