Divendres, 01 Desembre 2017 22:00

Qui som?

Escrit per
Valorar aquest article
(0 Vots)

La Vall Digital tracta de ser una plataforma de comunicació a tots els àmbits per als nostres pobles de La Vallon treballem un Equip de persones. El primer objectiu d’aquest projecte és fer arribar la informació local als ciutadans i ciutadanes que ens visiten, així com donar visibilitat informativa a totes aquelles associacions, col·lectius, grups de música, comparses, partits polítics, sindicats, comerços, persones, clubs esportius… del nostre àmbit.

La Vall Digital, pretén enfocar l’actualitat des d’un punt de vista professional, reflectint a Internet tots els successos, informació i quefers dels nostres municipis des del punt de vista de la localitat, així com recollint notícies comarcals i generals amb cert interés per a la nostra ciutadania. Al mateix temps, també recollirem un arxiu multimèdia que reflecteix el pas del temps i les històries personals i socials dels municipis de Banyeres de Mariola, Beneixama, Biar, el Camp de Mirra i La Canyada.

Entenem Internet com un canal obert amb els ciutadans que permet portar la informació i interactuar a una enorme velocitat, creant espais de debat i discussió, és per això que demanem la col·laboració de qualsevol veí o veïna que vulga participar.

Així mateix, trobem que som un instrument important al servei dels nostres veïns i veïnes que es troben per circumstàncies laborals o de qualsevol altre tipus, lluny de La Vall, és també una finestra oberta per saber què passa a prop de la seues famílies, com també un espai de dinamització cultural i tecnològic apropant la societat de la informació al veïnat.

Vist 1747 vegades

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtindre dades i estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtindre més informació ací.